Kategorier
Uncategorized

Sådan gør du dit erhvervslejemål til en attraktiv arbejdsplads

At drive virksomhed er ikke nogen nem sag, og der kan være mange udfordringer på vejen. En af disse er at skabe en god og attraktiv arbejdsplads i sit erhvervslejemål, hvor medarbejderne trives i deres hverdag. Så hvordan skaber man den bedst mulige arbejdsplads? Det ser vi nærmere på i dette indlæg, hvor du kan få inspiration til at skabe de bedste og mest optimale rammer for dig og dine medarbejdere.

Start med at indsamle feedback fra dine medarbejdere

Det første skridt på vejen mod at skabe en attraktiv arbejdsplads i dine erhvervslokaler er at finde ud af, hvor tilfredse dine medarbejdere er med tingenes tilstand i dag. Det kan være svært at starte nye tiltag op, hvis man ikke på forhånd ved, hvilke områder der kan forbedres.

Derfor anbefaler vi at starte processen ved at indsamle feedback fra dine medarbejdere, hvor du får deres mening om arbejdspladsen. Du kan spørge om deres mening på flere forskellige måder, fx ansigt til ansigt.

Du kan også sende spørgeskemaer ud, hvor du kan få mere uddybende svar. Her kan det også være en god idé at gøre besvarelserne anonyme, så du er sikker på, at du får ærlige svar. Endelig kan du også overveje at samle medarbejderne til et møde, hvor du både kan høre feedback og få idéer til nye tiltag, der kunne forbedre arbejdspladsen i dit erhvervslejemål.

Overvej, hvilke tiltag der kan forbedre arbejdsmiljøet

Når du har indsamlet feedback og dannet dig et overblik over medarbejdernes mening om arbejdspladsen, kan du begynde at overveje, hvilke tiltag der kan iværksættes for at forbedre arbejdsmiljøet i erhvervslokalerne. Her kan du tænke på tiltag, der kan forbedre både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

I forhold til det fysiske arbejdsmiljø kan du bl.a. overveje, om der skal investeres i nye møbler eller inventar, som kan forbedre medarbejdernes arbejdsstilling eller deres arbejdsmetoder. Du kan også skabe et bedre arbejdsmiljø ved at optimere belysningen i erhvervslejemålet eller ved at forbedre akustikken og reducere støjniveauet.

Det psykiske arbejdsmiljø kan forbedres ved f.eks. at se på arbejdsprocesser, ledelsesstil og omgangstonen på arbejdspladsen. Oplever medarbejderne stress i forbindelse med stramme deadlines, eller føler de, at ledelsesstilen er for ufleksibel? Er omgangstonen for hård med for mange indbyrdes konflikter? Overvej, om du kan forbedre medarbejdernes psykiske trivsel i erhvervslokalerne via tiltag på disse områder ved kollegial eller ledelsesmæssig støtte og feedback.

Når du løbende indsamler feedback fra dine medarbejdere og reagerer på deres forslag til forbedringer, er du godt på vej mod at sikre en attraktiv arbejdsplads. Det øger både medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og produktivitet, og det kan også skabe et bedre omdømme og i sidste ende give udslag på bundlinjen.

Kategorier
Uncategorized

Sådan får du mest muligt ud af dit erhvervslejemål

Et erhvervslejemål er din mulighed for at sætte de rigtige rammer for din virksomhed og dens medarbejdere. Det er i dine erhvervslokaler, at du og dine ansatte hver dag arbejder for at skabe resultater, men det er også her, alle de sociale relationer finder sted. Så hvordan får du mest muligt ud af dit erhvervslejemål, og hvordan sikrer du, at du finder det rette lejemål til din virksomhed? I dette indlæg bliver du godt klædt på til at skabe de bedste rammer.

Find de rette kontorlokaler

Leder du efter kontorlokaler til din virksomhed, kan du vælge mange forskellige løsninger. Du kan både overveje almindelige kontorlokaler i en ejendom, hvor kun din virksomhed opererer. Det er også værd at kigge efter kontorhoteller, hvor du kan leje lige præcis de kvadratmeter, som din virksomhed har brug for – med mulighed for at op- eller nedskalere senere. Leder du efter sociale fællesskaber og netværksmuligheder med andre virksomheder, kan et kontorfællesskab være den rette løsning.

Uanset hvilken kontortype du foretrækker, er det selvfølgelig vigtigt, at de fysiske rammer sikrer gode arbejdsvilkår. Tænk på elementer som lysindfald, mulighed for temperaturregulering og handicapvenlighed, når du vælger erhvervslejemål til dit kontor. Derudover bør du overveje, om lokalerne indbyder til et åbent eller lukket kontormiljø, og om det passer til din virksomheds arbejdsmiljø.

Erhvervslejemål til butiksejere

Er du indehaver af en butik, eller overvejer du at starte en ny butik, vil valget af erhvervslejemål til din nye butik også være en afgørende beslutning. Hvor man ved valg af kontor ofte ikke skal bekymre sig lige så meget om kundernes opfattelse af arbejdspladsen, har de fysiske rammer for en butik en stor betydning. Som butiksejer har du direkte og fysisk kundekontakt i butikken, og derfor skal de fysiske rammer selvfølgelig være på plads.

Når du leder efter erhvervslokaler til din butik, er det derfor ekstra vigtigt at indtænke din butiks image og brand i dit valg. Passer lokalerne til den måde, du gerne vil præsentere din butik på, og er der nok plads til de varer, du vil præsentere kunderne for? Tænk nøje over indretningsmulighederne, inden du træffer din endelige beslutning.

Pris vs. lokation for dine erhvervslokaler

En af de vigtigste faktorer for enhver beslutning om erhvervslokaler er lokationen. Som virksomhed vil man ofte gerne have en central placering midt i byen, så man er tæt på sine kunder. Når du vælger dit erhvervslejemål, så overvej nøje balancen mellem prisen for lokalerne og lokationen.

Er lokationen altafgørende, er det måske pengene værd at betale mere i leje hver måned. Hvis der derimod ikke er behov for at være centralt placeret i byen, kan du med fordel kigge efter billigere lejemål i udkanten af byen.

Kategorier
Uncategorized

Find de rette erhvervslejemål til dig i Næstved

Er du på jagt efter at starte din virksomhed i den andenstørste by på Sjælland? Uanset om du leder efter en ny by at udvide til eller allerede er bosat i Næstved, kan du med fordel lede efter erhvervslejemål der. Hvis du ønsker at finde noget i bymidten eller i storcenteret, er den sjællandske by en god mulighed for at opnå mere eksponering. 

Derfor kan Næstved være et godt sted at lede efter erhvervslejemål

Den hyggelige sydsjællandske by er hjem for mere end 44.000 indbyggere og er absolut ikke ny inden for handel og erhverv. Næstved har nemlig været kendt som en handelsby siden middelalderen. Selv her mange år efter er byen stadig hjem for mange erhvervsdrivende. Overvejer du derfor at udvide til en ny by på Sjælland, kan du med fordel se efter erhvervslejemål i Næstved. 

Ud over sin kendte erhvervshistorie er Næstved med sine mange indbyggere også hjem for både mange studerende, børnefamilier, unge og ældre. Som altid, når man leder efter erhvervslokaler, er det vigtigt at se efter, hvor ens kunder er. I Næstved kan dine potentielle kunder med stor sandsynlighed gemme sig, da byen huser mange forskellige indbyggere i alle aldre og med en lang række af interesser. 

Ønsker du at gå i gang med din søgning allerede nu, så klik endelig ind på vores side ’Se ledige erhvervslejemål’, som du finder på forsiden.

Gågade, storcenter og havnemiljø

Da Næstved er en gammel handelsby fra middelalderen, kommer det nok ikke som en helt stor overraskelse, at byen byder på havnemiljø. Er det erhvervslejemål til kontor, du er på udkig efter, kan du med fordel se efter muligheden for havneudsigt i den sjællandske by. 

Hvis det derimod er en butik, café, restaurant, frisør eller lignende, du ønsker at starte i Næstved, byder byens hyggelige gågade og centrum på mange forskellige typer erhvervslejemål. Gågaden byder blandt andet på spændende aktiviteter året rundt, som trækker potentielle kunder til byens midte. Hvis du foretrækker et centermiljø, har byen også både sit eget storcenter og megacenter, som giver god mulighed for eksponering. Storcenteret lokker med sine 70 butikker dagligt mange kunder til. Ønsker du at åbne en butik, kan et erhvervslejemål i Næstved Storcenter meget muligt være det helt rette for dig.

Hvis du ikke ønsker at ligge midt inde i Næstved, har byen også et smukt næromåde. Som en del af Næstved finder du Appenæs, som også giver god anledning til at starte egen virksomhed.